Route optocht 2023

Op zondag 19 februari 2023 is het weer tijd voor onze optocht! Dit jaar is de route vernieuwd en zullen we starten in de nieuwe wijk. Wij hopen op vele toeschouwers langs de route.

Meelopen is echter nog veel leuker. Inschrijven kan nog via www.dijkvelders.nl/optocht. Wie weet eindig je wel als prijswinnaar op het podium zondagavond! Wij kijken erg uit naar de mooie wagens, loopgroepen en individuen die dit jaar Zottendael nog feestelijker maken. Tot zondag 19 februari a.s, de optocht start om 14.30 uur met aansluitend uiteraard het matinee met Dreamcast.

Opstellen
Opstellen bij het Forum

Route uitgeschreven
Linksaf Porta, Porta gaat over in Campsebaan, Rechtsaf Hekkeslag, Rechtsaf Klaphekstraat, Linksaf Pater van Boxtelweg, Rechtsaf Pastoor Hootsmansstraat, LInksaf Klaphekstraat, Linksaf Julianastraat, Rechtsaf Prins Alexanderstraat, Prins Alexanderstraat loopt over in de Tuba, Linksaf Triangel, Linksaf Burgemeester Blessinglaan, Linksaf Vordingstraat, Rechtsaf Hoogstraat, Ouwe Deeg. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk functioneert. Als u doorgaat met het gebruiken van de site stemt u in met het gebruik van cookies.